Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Canet

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • MARTA FABREGÀ

  MARTA FABREGÀ

  Em dic Marta i des de Febrer del 2018 sóc la directora del centre Kids&Us Canet. Sóc titulada en Gestió i Administració d'empreses i m'apassionen els idiomes. He viatjat per molts llocs, tinc amics per tot el món i sempre m'he interessat per apendre la cultura i l'idioma d'altres regions. A Kids&Us vull invertir tot el meu coneixement en fer que el centre funcioni a la perfecció per aconseguir que els vostres nens i nenes puguin aprofitar al màxim el millor mètode per apendre anglès, el mètode KIDS&US.

 • MIREIA RAMOS

  MIREIA RAMOS

  Mireia Ramos, nova coordinadora pel curs 2020/21, és graduada en estudis anglesos i ha cursat el Màster Universitari en Professor d'Educació Secundària. Té experiència com a professora d'anglès amb nens i adolescents de diferents edats, i en els últims 2 anys ha treballat com a teacher en el centre Kids&Us de S.Sebastián de los Reyes (Madrid).

 • AINHOA NIETO CEREZO

  AINHOA NIETO CEREZO

  L'Ainhoa és una noia vital i enèrgica, que viu i somia en anglès. Li encanta el mètode Kids&Us i disfruta ensenyant als més petits. Li apassiona veure com progressen dia rera dia, en l'aprenentatge d'un nou idioma.

 • AINA ESTÉVEZ LÓPEZ

  AINA ESTÉVEZ LÓPEZ

  L'Aina és la nostre nova incorporació a l'equip de Kids&Us Canet. Té experiència com a professora d'anglès i actualment està cursant el Grau en Logopèdia a la UAB. Parla anglès i francès, i té moltes ganes de treballar amb el mètode Kids&Us per encomanar la seva passió per l'idioma als nens i nenes de l'escola.

Compartiu-ho >